Workshops, opleidingen en demonstraties

Jongeman aan computer met EuroScope, vrouw geeft aanwijzingen

De toestellen en software uit ons aanbod zijn eenvoudig in gebruik. Ze werden speciaal gemaakt om je zoveel mogelijk gebruiksgemak en zo weinig mogelijk kopzorgen te verschaffen. Daarom zijn ze ook in trek bij heel wat mensen die het niet zo begrepen hebben op toestellen met tientallen knoppen en honderden verborgen functies.

Wil je het toestel eerst zelf uitproberen, dan kun je bij ons terecht voor een praktische demonstratie.

Heb je een toestel of software aangekocht met meer mogelijkheden, dan kunnen we je begeleiden in het gebruik met een gepaste opleiding of workshop.

Opleidingen

Geplande opleidingen

Sommige opleidingen worden regelmatig georganiseerd: workshops K3000, WoDy, Jaws, MAGic...

Klik door naar de overzichtspagina opleidingen voor meer uitleg over de opleidingen, de data en locaties en om je in te schrijven.

Opleidingen op aanvraag

Meer specifieke opleidingen voor het gebruik van toestellen of software kunnen in samenspraak met onze medewerkers georganiseerd worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Demoruimte in elke vestiging

In elk van onze vestigingen kun je terecht in een demoruimte, waar verschillende toestellen opgesteld zijn. Je kunt er de toestellen uitproberen, ze met elkaar vergelijken en je ervan vergewissen dat het gebruik van hoogtechnologische hulpmiddelen heel eenvoudig kan zijn.

Wens je bij ons langs te komen voor een praktische demonstratie, neem dan vooraf contact met ons op voor een afspraak. We maken graag tijd voor je vrij en zorgen er voor dat de toestellen die je interesseren, klaar staan.

Twee mensen bekijken prent van Ensor met beeldschermloep.

Contacteer ons

Stel je vraag of omschrijf je probleem in het contactformulier en verstuur het per e-mail door op de verzendknop onderaan het formulier te klikken. Wij kijken na hoe we je kunnen helpen en sturen je een antwoordje terug of nemen contact met je op. Hou er rekening mee dat we enkel tijdens de kantooruren een antwoord zullen kunnen sturen.

Naar contactformulier

Lukt het je niet om je vraag via het formulier te versturen? Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopafdeling tijdens de kantooruren: van maandag tot vrijdag van 8.30u tot 12u en van 13u tot 17u op het nummer 050 39 49 49 of per e-mail op sales@sensotec.be.