Demonstraties en vormingen bij Sensotec

Voor mensen met lees-, schrijf- en taalproblemen en hun begeleiders

Infosessie in Varsenare

Wens je meer informatie over de softwarepakketten Alinea, Kurzweil 3000, WoDy die in heel wat scholen, bedrijven en gezinnen succesvol ingezet worden?

De sessies en workshops zijn gericht op leerlingen, begeleiders, leerkrachten of therapeuten. Zij gaan door op verschillende locaties.
Raadpleeg het overzicht voor meer informatie.
Voor mensen met een visuele beperking en hun begeleiders

De toestellen en software uit ons aanbod zijn eenvoudig in gebruik. Ze werden speciaal gemaakt om je zoveel mogelijk gebruiksgemak te verschaffen en zo weinig mogelijk kopzorgen te bezorgen.

  • Wil je het toestel eerst zelf uitproberen, dan kun je bij ons terecht voor een praktische demonstratie.
  • Heb je een toestel of software aangekocht met meer mogelijkheden, dan kunnen we je begeleiden in het gebruik met een gepaste opleiding of workshop.
Demonstratie van een beeldschermloep

Persoonlijk advies

Maak een afspraak om langs te komen in één van onze vestigingen voor advies en een praktische demonstratie. Neem hiervoor contact met ons op

We maken graag tijd voor je vrij om jouw situatie persoonlijk te bespreken en de juiste toestellen te demonstreren. Daarom is het echt van belang dat je op voorhand een afspraak maakt, zo staan we met voldoende tijd voor je klaar.

Maak hier een afspraak

Demodagen

Jaarlijks worden er in mei en november demodagen gehouden in elke provincie. Raadpleeg hier de agenda

Voor begeleiders

Om alle mogelijkheden te leren kennen van de schermleesprogramma's en vergrotingssoftware bieden we een Masterclass aan. Deze is speciaal voor trainers en adviseurs van mensen met een visuele beperking. Bekijk hier het aanbod.

Contacteer ons

Heb je een vraag of opmerking?  Neem dan contact met ons op.

Dit kan via het contactformulier, telefonisch op het nummer 050 39 49 49 of per e-mail op sales@sensotec.be.