vrouw bekijkt CD-benamingen met handloep

Productinformatie

Eerst en vooral stellen we je onze producten graag voor in het onderdeel producten van deze website. Je kunt er de producten die je zoekt selecteren volgens je noden en het soort product dat je wenst te gebruiken, of je gewoon laten inspireren door ons zeer uitgebreide aanbod.

Per product vind je een beschrijving van wat het product voor je kan betekenen, hoe het werkt, enkele technische gegevens, sommige vaak gestelde vragen of nodige downloads.

Contacteer ons

Vind je er niet wat je zoekt of weet je niet of het product wel past bij je noden, heb je nog bijkomende informatie nodig? Dan kun je je vragen stellen via ons contactformulier.

Naar contactformulier

Stel je vraag of omschrijf je probleem in dit vragenformulier en verstuur het per e-mail door op de verzendknop onderaan het formulier te klikken. Wij kijken na hoe we je kunnen helpen en sturen je een antwoordje terug of nemen contact met je op. Hou er rekening mee dat we enkel tijdens de kantooruren een antwoord zullen kunnen sturen.

Lukt het je niet om je vraag via het formulier te versturen? Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopafdeling tijdens de kantooruren: van maandag tot vrijdag van 8.30u tot 12u en van 13u tot 17u op het nummer 050 39 49 49 of per e-mail op sales@sensotec.be.