Handen op brailleleesregel

Onderhoudscontract

Toestellen van Sensotec spelen een grote rol in je contact met de wereld om je heen: in je studie, je werk, je mobiliteit. Het is voor ons dan ook van het grootste belang dat je op deze apparatuur kunt vertrouwen.

We leveren je toestellen van de hoogste kwaliteit en we zorgen er graag mee voor dat deze foutloos blijven functioneren. Vertoont je toestel onverhoopt toch een defect, dan komen wij zo snel mogelijk naar je toe om dit te herstellen.

Heb je met ons een onderhoudscontract afgesloten, dan is deze dienst volledig gratis: zowel de onderdelen-, uurloon- als verplaatsingskosten zijn ten laste van Sensotec. Voor gevoelige apparatuur zoals braillelezers en –drukkers komen we zelfs jaarlijks kosteloos langs om het toestel na te kijken en waar nodig bij te stellen.

Met een onderhoudscontract garanderen wij je een snelle service: een interventie (diagnose, de nodige stappen voor de herstelling, zo nodig een vervangtoestel) binnen de twee à vijf werkdagen, afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt.