Dienstverlening

Sensotec doet meer dan fabriceren en verkopen.

Twee mannen aan laptop met brailleleesregel

We ontwikkelen nieuwe producten, lokaliseren software door ze te vertalen en volledig aan de lokale context aan te passen, en we zorgen ervoor dat alle producten mee zijn met de laatste evoluties. Niet alleen met de ontwikkelingen op de markt, maar ook de evoluties in de maatschappij en zelfs in je leven en loopbaan.

We doen ons best om je zo goed mogelijk te informeren en bij te staan. Dit geldt zowel bij je keuze alvorens je iets aankoopt, als bij het installeren van software, het gebruik van je toestel, het updaten en herstellen. Als dat nodig is, komen we zelfs bij jou ter plaatse.

Je kunt met je vragen bij onze medewerkers terecht. We staan graag tot je dienst.

Onze dienstverlening: hoe gaat het in zijn werk?

Hier vind je gedetailleerde informatie over onze dienstverlening. Lees gerust na welke mogelijkheden we je bieden en neem zo nodig contact met ons op.