man leest tijdschrift met Mobile Reader

Activering van software

Heb je bij ons software aangekocht, dan moet je deze in bepaalde gevallen eerst activeren vooraleer je ze kunt gebruiken. Dit is bijvoorbeeld het geval voor de pakketten Kurzweil 3000, Mobile Reader...

Bij het opstarten van de software krijg je normaalgezien alle nodige informatie om deze activatie via het internet uit te voeren. Mocht je hiermee toch problemen ondervinden, dan kun je terecht bij onze supportafdeling om je te helpen.

Contacteer ons

Stel je vraag of omschrijf je probleem in het contactformulier en verstuur het per e-mail door op de verzendknop onderaan het formulier te klikken. Wij kijken na hoe we je kunnen helpen en sturen je een antwoordje terug of nemen contact met je op. Hou er rekening mee dat we enkel tijdens de kantooruren een antwoord zullen kunnen sturen.

Naar contactformulier

Lukt het je niet om je vraag via het formulier te versturen? Neem dan telefonisch contact op met onze supportafdeling tijdens de kantooruren: van maandag tot vrijdag van 8.30u tot 12u en van 13u tot 17u op het nummer 050 40 47 47.