Jongeman werkt met EuroScope en laptop

Activiteiten

Technologie om beperkingen te compenseren

Sensotec is actief in onderzoek, ontwikkeling en verkoop van compenserende software en hardware voor mensen met visuele beperkingen, dyslexie of andere lees- en leerproblemen.

Sensotec ontwikkelde verschillende eigen producten die zowel in België als in het buitenland verdeeld worden, zoals het voorleestoestel Reporter Smart, het braillenotitietoestel EuroScope Apex, het softwarepakket WoDy en de KNFB Reader.

Lokalisatie

Naast de productie en verdere ontwikkeling van eigen toestellen is Sensotec partner van buitenlandse producenten voor de lokalisatie (aanpassing aan de lokale context), vertaling en internationale distributie van verschillende softwareprogramma's, zoals Kurzweil 1000, Kurzweil 3000 en Audio Notetaker.

Met de combinatie van ontwikkeling van eigen producten, lokalisatie van buitenlandse producten en de verkoop van hoogwaardige producten van gerenommeerde leveranciers blijven we aan de top van de technologie verder werken en zoeken we naar steeds efficiëntere oplossingen voor elk leesprobleem.

Aandacht voor nazorg

Onze eigen diensten voor opleiding, training, support en herstel bieden de passende ondersteuning voor een doeltreffend en duurzaam gebruik van de aangeboden hulpmiddelen.