Maak als ontwikkelaar het verschil!

Sensotec is op zoek naar een Mobile Developer iOS (m/v, regio Brugge)

Benieuwd hoe je toch kan lezen, schrijven, webapps gebruiken als je slecht ziet of blind bent? Hoe je met dyslexie of als anderstalige toch een bureaujob goed kunt doen? Wij weten er bij Sensotec alles van. Jij binnenkort ook?

Onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke poot binnen Sensotec. Van de bijna 40 medewerkers in onze hoofdzetel te Jabbeke is ons R&D team ongeveer 15 mensen sterk. Zij werken dagelijks aan het versterken en uitbouwen van ons gamma compenserende software voor mensen met een visuele beperking of lees- en leerprobleem (zoals dyslexie). Naast particulieren vinden ook overheidsinstellingen, vnl. onderwijsgericht, en bedrijven ons. Voorbeelden van in huis ontwikkelde apps en software die wereldwijd hun afzet vinden: de KNFB Reader en de Online Daisy app, compenserende software Alinea. Check zeker eens onze sites: www.dyslexie.be; www.knfbreader.com; www.online-daisy.com en www.sensotec.be (binnenkort in een nieuw kleedje).

Omdat wij op korte termijn een aantal nieuwe producten met wereldwijde focus en mogelijkheden willen ontwikkelen zijn wij op zoek naar versterking binnen ons R&D team.

Wat zul je bij ons doen?

Binnen de R&D afdeling zal je in team instaan voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van geavanceerde iOS applicaties. Je communiceert vlot over en kan instaan voor de implementatie van bedrijfs- en systeemvereisten. Je detecteert tijdig bottlenecks en stuurt bij waar nodig. Je staat in voor de ontwikkeling van kwalitatieve code en een degelijke bugdetectie en -oplossing. Je houdt een vinger aan de pols wat betreft nieuwe technologieën en evalueert en implementeert deze, waar mogelijk, in ons bedrijf.

Wat verwachten wij van jou?

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je hebt een opleiding genoten als iOS app ontwikkelaar of hebt een afdoende ervaring als iOS app ontwikkelaar. Je werkt goed in team. Agile ontwikkelingen met Scrum, Swift, Github en het ondersteunen van de meest gangbare hard- en software schrikken je niet af.

Je bent nieuwsgierig en volgt de mobile community van dichtbij. Je bent een ondernemende techneut en experimenteert graag met nieuwe technologieën en libraries. Je werkt georganiseerd en zoekt naar verbetering en automatisatie waar mogelijk. De code die uit jouw vingers rolt is logisch, goed gedocumenteerd en toekomstgericht.

Wat krijg jij in ruil?

Een voltijdse job in een gezonde werkomgeving waar het talent en enthousiasme van collega’s je op sleeptouw nemen. We willen je laten uitblinken in wat je al kan en je inspireren om elke dag bij te leren en te groeien. Het mooie salarispakket, afgestemd op jouw ervaring, in combinatie met heel wat extralegale voordelen (o.a. groepsverzekering, maaltijdcheques, bonusregeling, 20 wettelijke en 12 aanvullende vakantiedagen, een flexibel uurrooster), zijn de kers op de taart.

Dus jij wilt het verschil maken?

Stuur dan nu je cv naar frank.allemeersch@sensotec.be (general manager & CIO). Binnen 24 uur bevestigt Frank de ontvangst en maximaal 5 werkdagen later weet je of we eens rond de tafel kunnen gaan zitten.

 

download vacature (pdf)