Maak als ontwikkelaar het verschil!

Sensotec is op zoek naar een medior / senior Full-Stack Developer (m/v, regio Brugge)

Benieuwd hoe je toch kan lezen, schrijven, webapps gebruiken als je slecht ziet of blind bent? Hoe je met dyslexie of als anderstalige toch een bureaujob goed kunt doen? Wij weten er bij Sensotec alles van. Jij binnenkort ook?

Onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke poot binnen Sensotec. Van de bijna 40 medewerkers in onze hoofdzetel te Jabbeke is ons R&D team ongeveer 15 mensen sterk. Zij werken dagelijks aan het versterken en uitbouwen van ons gamma compenserende software voor mensen met een visuele beperking of lees- en leerprobleem (zoals dyslexie). Naast particulieren vinden ook overheidsinstellingen, vnl. onderwijsgericht, en bedrijven ons. Voorbeelden van in huis ontwikkelde apps en software die wereldwijd hun afzet vinden: de KNFB Reader en de Online Daisy app, compenserende software Alinea. Check zeker eens onze sites: www.dyslexie.be; www.knfbreader.com; www.online-daisy.com en www.sensotec.be (binnenkort in een nieuw kleedje).

Omdat wij op korte termijn een aantal nieuwe cloud producten met wereldwijde focus en mogelijkheden willen ontwikkelen zijn wij op zoek naar versterking binnen ons R&D team.

Wat zul je bij ons doen?

Binnen de R&D afdeling zal jij instaan voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van diverse software toepassingen zoals responsive en scalable web apps voor onze B2C en B2B doelgroepen. Je zult werken op uiteenlopende en uitdagende projecten binnen een team van enthousiaste collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je hebt minimum 5 jaar ervaring als software- en webdesigner op Microsoft platforms. Je stelt de juiste vragen en gaat daarmee aan de slag. Je laat je niet snel ontmoedigen en boekt de vooropgestelde resultaten. Je werkt goed alleen, maar kan collega’s ook op de juiste manier motiveren voor samenwerking op jouw projecten. De code die uit jouw vingers rolt is logisch, goed gedocumenteerd en toekomstgericht. ASP.NET, LINQ, SQL server databases, C#,RESTful services en XML / XSL hebben voor jou geen geheimen. Je voelt je comfortabel in het werken met HTML5, CSS, JSON, JQuery en React. Kennis van ELK, Agile en accessibility issues is geen must, maar mooi meegenomen.

Wat krijg jij in ruil?

Een voltijdse job in een gezonde werkomgeving waar het talent en enthousiasme van collega’s je op sleeptouw nemen. We willen je laten uitblinken in wat je al kan en je inspireren om elke dag bij te leren en te groeien. Het mooie salarispakket, afgestemd op jouw ervaring, in combinatie met heel wat extralegale voordelen (o.a. groepsverzekering, maaltijdcheques, bonusregeling, 20 wettelijke en 12 aanvullende vakantiedagen, een flexibel uurrooster), zijn de kers op de taart.

Dus jij wilt het verschil maken?

Stuur dan nu je cv naar frank.allemeersch@sensotec.be (general manager & CIO). Binnen 24 uur bevestigt Frank de ontvangst en maximaal 5 werkdagen later weet je of we eens rond de tafel kunnen gaan zitten.

 

download vacature (pdf)