Één en al oor voor Kamelego

02/08/2018

De Standaard Solidariteitsprijs 2018

Daisy-boeken online via jouw bibliotheek

Ook deze zomer stellen twintig non-profitorganisaties zich voor via een paginagrote advertentie aan de lezers van de De Standaard.  De Standaard Solidariteitsprijs wordt  jaarlijks ingericht en dit jaar werd Kamelego uit de 130 inzendingen geselecteerd. Op woensdag 1 augustus verschenen zij met hun paginagrote advertentie. Daarnaast kon je een uitgebreide voorstelling van deze vzw en hun communicatiebureau in de krant lezen.

De advertentie toont een hoofd van een glimlachende man met stoppelbaard. Waar normaal zijn ogen zouden moeten staan, staan nu zijn oren.
De titel bij de advertentie luidt: “Eén en al oor”. Onderaan staat een korte uitleg van de audiokrant.

Ken jij Kamelego?

Elke nacht zet Kamelego de integrale krant om naar een audiobestand. Zo kunnen blinde en slechtziende personen of mensen met een andere leesbeperking zoals dyslexie, alle Vlaamse kranten beluisteren als Audiokrant. Sensotec is hun technologie leverancier. Zowel voor het omzetten naar audio als het aanbieden van de kranten via de Anderslezen app.

Stem voor de publieksprijs!

Vanaf zaterdag 11 augustus kan je via de website van De Standaard ( http://www.standaard.be/solidariteitsprijs ) mee bepalen wie de publieksprijs 2018 wint.
Stem binnenkort dus mee voor Kamelego zodat ze in het najaar opnieuw 3 keer paginagroot in De Standaard kunnen verschijnen.