Sensotec komt naar je toe: 14 november in Sint-Niklaas

05/02/2018

Demodag "Hulpmiddelen bij verminderd zicht"

Consulent Filip op de demodag

Op woensdag 14 november in Familia, Sint-Niklaas.

Persoonlijk advies en demonstraties

Op 14 november is er in Sint-Niklaas een demodag voor mensen met verminderd zicht. Maak er kennis met visuele hulpmiddelen voor zowel blinde als slechtziende personen. Ook de personen die hen begeleiden, familieleden, lesgevers,... zijn uiteraard welkom.

Mensen die door leeftijd, ziekte of ongeval niet meer voldoende hebben aan een bril om nog te kunnen lezen of details te kunnen zien worden er geholpen om het meest passende hulpmiddel te vinden.

Onze consulenten stellen je zowel de nieuwste producten als de klassiekers deskundig voor. Ze tonen je software en toestellen in werking en laten je de hulpmiddelen zelf uitproberen. Zo helpen we je het hulpmiddel uit te kiezen dat het best bij jouw specifieke noden past.

Breed gamma, vrije keuze in visuele hulpmiddelen

Sensotec heeft een ruim gamma beeldschermloepen, voorleestoestellen, vergrotingssoftware, brailleleesregels, notitietoestellen, leeslampen en kleine hulpmiddelen voor het dagelijks leven. Zowel jongeren op school als volwassenen in een werk- of thuissituatie kunnen van deze hulpmiddelen gebruik maken.

Ons aanbod is samengesteld uit innovatieve kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten. Tijdens deze demodag test je ze zelf uit, kan je vergelijken en kies je vrij uit verschillende voorstellen.

Praktisch

Consulent John op de demodag

Wanneer: woensdag 14 november, van 10.30u tot 16u, vrije toegang

Waar: Familia Polyvalente Zaal

Adres: Truweelstraat 138, 9100 Sint-Niklaas

Klik door naar de website van Zaal Familia voor een wegbeschrijving en een online routebeschrijving.

We ontmoeten je ook graag op andere gelegenheden

Op onze agenda vind je alle data terug van beurzen, demodagen en workshops.

Op onze website vind je een uitgebreide kalender met demodagen.

Past geen van deze data voor jou? Dan kun je steeds een afspraak maken in één van onze vestigingen. Contacteer onze consulenten via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.