Schermlezer Window-Eyes stopt en stapt over naar JAWS

Jaws schermuitleesprogramma

Ai Squared deelde mee dat het Window-Eyes niet verder ontwikkelt en per direct stopt met de verkoop van dit programma. Window-Eyes is een schermuitleesprogramma voor Windows waarmee blinden en slechtzienden toegang krijgen tot de computer.

Het programma blijft verder functioneren, maar kan bij volgende updates van het Windows besturingssysteem aan functionaliteit inboeten. Om zijn klanten niet in de kou te laten staan, biedt Ai Squared hen aan om aan zeer voordelige voorwaarden naar JAWS over te stappen. In België kun je daarvoor terecht bij Sensotec.

Deze overstap is mogelijk tot eind juli 2017. Neem tijdig contact op met onze dienst. 

Gratis upgrade naar JAWS mogelijk

In sommige gevallen kan Sensotec de upgrade naar JAWS gratis uitvoeren. Om te weten voor welke upgrade je in aanmerking komt en aan welke voorwaarden, neem je contact op met het salesteam van Sensotec.

Actie Dyslexie: -15% op Alinea en K3000

Bestel nu met korting via de webshop

Actie Dyslexie: nu -15% op Alinea en K3000

Sensotec garandeert je met Alinea en Kurzweil 3000 de meest complete ondersteuning voor lezen, schrijven en studeren.

Heb jij onze intelligente software nog niet in huis? Profiteer dan nu van onze actie en start aan zeer voordelige voorwaarden of upgrade je bestaande software naar de nieuwste versie.

Ben je weer helemaal up to date? Dan kun je goed voorbereid naar de examens en stroom je vlot door naar het volgende schooljaar of je volgende werkopdracht.

15% korting op aankoop, upgrade en abonnement

  • Aankoop: 15% korting op je nieuwe licentie van Kurzweil 3000 of Alinea
  • Upgrade naar Alinea: Schakel je over van WoDy naar Alinea? Dan krijg je van ons nu 15% korting.
  • Upgrade K3000: Blijf je bij Kurzweil 3000, dan krijg je toch 15% korting op de prijs voor de upgrade naar versie 15.
  • Neem je liever een abonnement? Dan schenken we je 15% korting op het eerste abonnementsjaar (Alinea: bij abonnement van 2 jaar, K3000: bij abonnement van 5 jaar)
  • Combipakket K3000 + WoDy: 23% korting, je betaalt nu slechts € 999 ipv € 1290 voor de combinatie van Kurzweil 3000 en WoDy Multi.

Webshopkorting mei-maand: Daylight en KNFB Reader!

Elke maand krijg je in onze webshop korting op een selectie hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht. Deze maand hebben we enkele toppers in aanbod:

  • 20% korting op de Slimline LED vloerlamp - Daylight E35117. Deze stijlvolle staande lamp met 80 Daylight LED's heeft een moderne look in mat chroom en kan voorzien worden van een opzetloep.
  • 20% korting op de draagbare lamp Daylight E35027: Deze unieke oplaadbare lamp werkt zowel op batterij als op elektriciteit en kun je overal meenemen. Zo geniet je van optimaal licht waar je maar wil.
  • 10% korting op de KNFB Reader Enterprise: Ontvang je activatiecode voor de KNFB Reader via weblicentie, en gebruik onze scan- en lees-app zowel op iOS, Android als Windows 10.

Sensotec PRO-dag: hét evenement voor dyslexieprofessionals

logo Lezergame

Op 16 mei presenteerden experten samen met onze consulenten de software Lezergame en Alinea. Met deze nieuwe programma's wordt lees- en leerondersteuning op een attractieve maar goed onderbouwde manier aan de gebruiker aangeboden.

Deze PRO-dag is bedoeld voor iedereen die instaat voor de professionele begeleiding van kinderen met lees-, schrijf en/of taalproblemen.

Van professionals voor professionals

Alinea

De PRO-dag wordt verzorgd door Martine Ceyssens en Liesbeth Breynaert, twee experten uit de sector, samen met de consulenten van Sensotec.

Sensotec neemt Online Daisy over van Pyxima NV

(Online) Naar boeken, kranten en tijdschriften luisteren

Online Daisy

Sensotec neemt per 31 maart 2017 het volledige Online Daisy platform (www.online-daisy.com/) over van Pyxima NV. Pyxima is eveneens Belgisch en wenst zich vanaf nu te focussen op zijn technologische oplossingen voor de ouderenzorg.

Online luisterlezen is wereldwijd een sterk groeiende markt, zeker voor blinden, slechtzienden, anderstaligen en mensen met dyslexie. Wie wil luisterlezen, komt bijna onvermijdelijk bij Europees marktleider Online Daisy uit. Het softwareplatform brengt de boeken, kranten of tijdschriften rechtstreeks naar je computer, tablet, smartphone of naar de speciaal voor dit doel ontwikkelde DAISY players.

Op dit moment is Online Daisy niet alleen in België (via www.anderslezen.be) , maar ook in Zweden, Finland en Noorwegen marktleider, met zo'n 150.000 actieve gebruikers.

Meer over deze overname

Kalender demodagen en infosessies 2017

Oudere persoon met pc met grote schermweergaveElk jaar tonen we op demodagen en infosessies de allerbeste producten uit ons gamma.

Demodagen voor mensen met verminderd zicht

Op onze demodagen kun je zowel splinternieuwe als goed vertrouwde hulpmiddelen zelf uitproberen, en je ontvangt er persoonlijk advies van onze consulenten.

Je vindt alle locaties en data terug op www.sensotec.be/demodagen.

Alle data in één agenda

Wil je een overzicht van alle demodagen, infosessies en beurzen waar je ons kunt ontmoeten? Klik dan op de knop Agenda in de linkerkolom van onze nieuwsberichten of surf meteen naar www.sensotec.be/agenda. Je vindt er alle data en plaatsen terug.

Voor de demodagen en de meeste beurzen en evenementen hoef je je niet vooraf aan te melden, voor workshops en infosessies vragen we je wel om vooraf in te schrijven. Klik op het evenement van je keuze en je vindt alle praktische informatie terug.