Geschenkentijd: wij geven je 10% korting cadeau

In december geven we 10% korting op alles in de webshop*

webshop.sensotec.beBen je op zoek naar zinvolle geschenken?
Op webshop.sensotec.be vind je de ruimste keuze! De hele maand december geniet je daarbij nog van 10% korting op al je aankopen*.

Je vindt er niet alleen hulpmiddelen voor mensen met verminderd zicht of met dyslexie, maar ook nuttige toestellen en software die het je in het dagelijks leven eenvoudiger maken.

Denk maar aan moderne loepen met verlichting of met een beeldscherm, leeslampen en loeplampen, Daisyspelers en toegankelijke telefoons, en zelfs sprekende huishoudtoestellen. Ook jij vindt zeker een geschenkje in ons aanbod; wij geven je de 10% cadeau.

*Tijdelijke actie, voorwaarden op webshop.sensotec.be

Beste deal voor dyslexie: K3000 en WoDy samen voor €999

Combineer de kracht van lees- en schrijfhulpmiddelen in één pakket. Bij de aankoop van dit combinatiepakket van K3000 en WoDy Combi geniet je van deze megakorting van 23% en betaal je nu slechts 999 € voor de twee pakketten samen.

Kurzweil 3000 is de meest complete software voor lezen, schrijven en studeren, speciaal ontwikkeld voor mensen met dyslexie maar geschikt voor iedereen die extra ondersteuning wil gebruiken.

WoDy Combi bevat een speciale woordvoorspeller die rekening houdt met alle mogelijke spellingfouten, leest voor en laat je schrijven in pdf's en ondersteunt je met werkwoorduitleg en woordenboeken in verschillende talen.

KNFB Reader

Met de KNFB Reader kun je als blinde of slechtziende overal waar je maar wil teksten scannen en voorlezen.

76% korting op Android

Dankzij de steun van Google kunnen we een beperkt aantal Apps voor Android weggeven aan de bodemprijs van 23,99 €.

Download de KNFB Reader voor Android gratis in de Google Play store en koop nu tijdelijk de onbeperkte licentie via in-app aankoop voor 23,99 € (ipv 99 €!).

Enterprise: één licentie voor iOS en Android tegelijk

KNFB ReaderWil je de KNFB Reader zowel op je iOS als op Android toestellen gebruiken?

Met de nieuwe KNFB Reader Enterprise installeer je de app zowel op je iPhone of iPad als op je Android smartphone of tablet.

Je kiest op onze webshop een licentie voor 2, 3 of 4 activaties aan een voordelige prijs voor het installeren van de app op meerdere toestellen.

We maken graag tijd voor jou

Heb je onze demodagen gemist? Op onze online kalender zie je wanneer we opnieuw in de buurt zijn met een demodag, een infosessie, een workshop of op een beurs.

Past geen van deze data voor jou? Contacteer dan onze consulenten voor een afspraak in één van onze vestigingen, via sales@sensotec.be of telefonisch op 050 39 49 49.

Kurzweil 3000: versie 15 is uit!

Update en nieuwe functies, en een facelift voor de Windows-versie

Versie 15 van Kurzweil 3000 is uit, zowel voor Windows als Mac!Kurzweil 3000 v15 is uit

Beide versies kregen er een pak nieuwe functies bij, zoals spellingcontrole in kleef- en tekstnotities, tekst doorhalen of ondersteuning voor Google Drive.

De Windows-versie kreeg er een gloednieuwe, zeer intuïtieve gebruikersomgeving bovenop. De Mac-versie kan nu ook gebruik maken van de screenshot-lezer.

De meest geavanceerde en complete dyslexiesoftware

Kurzweil 3000 is en blijft het meest complete compenserende softwarepakket voor iedereen met een lees-, schrijf- of leerprobleem, zoals dyslexie.

K3000 helpt je bij het lezen, schrijven en studeren, en ondersteunt ook het begrijpend lezen, het leren van vreemde talen en het Nederlands als tweede taal.

Heel wat scholen en centra gebruiken Kurzweil 3000, op alle onderwijs- en begeleidingsniveaus.

KNFB Reader: scan en lees met je smartphone

KNFB Reader : screenshot van Russische user interfaceNu met nieuwe talen, waaronder Russisch

De KNFB Reader voor iOS en voor Android is nu beschikbaar in nieuwe talen: de tekstherkenning kan nu ook in het Bulgaars, Tsjechisch, Ests, Grieks, Oekraïens en Russisch. Ook de gebruikersinterface is in het Russisch beschikbaar.

Met de KNFB Reader kun je als blinde of slechtziende overal waar je maar wil teksten scannen en voorlezen.

Beste testresultaten van Stiftung Warentest

In een vergelijkende test van apps voor blinden en slechtzienden van het Duitse consumentenmagazine Stiftung Warentest wordt de KNFB Reader geprezen als enige app die op alle vlakken van de test het resultaat 'hoog' verkrijgt.

Lees alle details van de test en het persbericht over de publicatie op de website van test.de.

Download de KNFB Reader in de App Store en op Google Play:

Download de KNFB Reader in de App Store  Get it on Google Play

Meer over de KNFB Reader op www.knfbreader.com, Facebook en Twitter.

Blijf op de hoogte

Kom meteen het nieuws te weten over onze producten, activiteiten en software-updates: