Welke oplossing past bij jou?

Vind de weg in de hulpmiddelen

Wij ontwikkelen, produceren en verdelen hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking en mensen met dyslexie of andere lees- en leerproblemen.

We wijzen je met plezier de weg!

Online Daisy – eBooks - AudioBooks

Alle informatie over het online daisy platform en over onze apps voor eBooks/Audiobooks lees je hier. Of bezoek de internationale website Online Daisy.

Gratis voorleessoftware

Dankzij de Vlaamse overheid heeft een leerling van het lager of secundair onderwijs met een attest lees- en/of schrijfbeperking recht op gratis voorleessoftware. Lees hier de algemene informatie en de productinformatie over de beschikbare voorleessoftware. Nu meer weten

KNFB Reader

Versie 2.8 voor iOS en Android: scan en lees nog meer talen

De KNFB Reader is onze efficiënte tekstherkennings- en voorlees-app, ontworpen voor blinde en slechtziende personen.

KNFB Reader logoVanaf versie 2.8 leest de KNFB Reader voor iOS en voor Android ook in deze nieuwe herkenningstalen: Japans, Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Afrikaans, Albanees, Kroatisch, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Roemeens, Servisch (Latijns alfabet), Slovaaks, Sloveens.

Download de KNFB Reader voor iOS en voor Android

Download de KNFB Reader in de App Store  Get it on Google Play

Download de KNFB Reader voor Windows 10

 Download KNFB Reader voor Windows 10

Meerdere toestellen en platformen? KNFB Reader Enterprise

Wil je de app op meerdere toestellen gebruiken? Dan kun je met een KNFB Reader Enterprise licentie de KNFB Reader activeren op 2, 3 of 4 toestellen, ongeacht het besturingssysteem.

Lezergame: nu in de App Store en op Google Play

Lezergame logoLeestraining met educatieve games voor aanvankelijke lezers en kinderen die vastlopen in het leesproces

Lezergame is een leestraining die je flexibel kunt inzetten bij zowel kinderen die zijn vastgelopen in het leesproces als bij aanvankelijke lezers.

Het totaalpakket omvat leesboeken, educatieve games en oefenmappen.

Het educatief concept is van Martine Ceyssens, de educatieve games zijn van de hand van Sensotec, terwijl de boekjes en oefenmappen door Abimo verzorgd worden.

Vanaf nu kun je Lezergame downloaden in de App Store voor iPhone of iPad en op Google Play voor Android

 

Download Lezergame in de App Store  Download Lezergame op Google Play

Jaws schermuitleesprogramma

Schermuitleesprogramma JAWS 2018 voor Windows

De nieuwste versie van JAWS werd gelanceerd. In deze versie werd onder andere de OCR toegang uitgebreid naar verschillende bestanden en ondersteunt deze versie ook Microsoft Edge. Lees de uitgebreide update informatie. Bekijk hier de pagina.

Meeneembare beeldschermloep met spraak

De ONYX OCR vergroot en leest elk gedrukt document voor. De heldere stem, de haarscherpe vergroting en het uitstekende contrast maken het lezen zoveel gemakkelijker. Lees hier alle productinformatie

Kalender demodagen en infosessies 2018

Oudere persoon met pc met grote schermweergaveElk jaar tonen we op demodagen en infosessies de allerbeste producten uit ons gamma.

Demodagen voor mensen met verminderd zicht

Op onze demodagen kun je zowel splinternieuwe als goed vertrouwde hulpmiddelen zelf uitproberen, en je ontvangt er persoonlijk advies van onze consulenten.

Je vindt alle locaties en data terug op www.sensotec.be/demodagen.

Infosessies over compenserende software

Wens je meer informatie over de softwarepakketten Alinea, Kurzweil 3000, WoDy die in heel wat scholen, bedrijven en gezinnen succesvol ingezet worden? Volg dan een gratis infosessie of een hands-on workshop. Het volledige overzicht bekijk je hier

Alle data in één agenda

Wil je een overzicht van alle demodagen, infosessies en beurzen waar je ons kunt ontmoeten? Surf meteen naar www.sensotec.be/agenda. Je vindt er alle data en plaatsen terug.

Voor de demodagen en de meeste beurzen en evenementen hoef je je niet vooraf aan te melden, voor workshops en infosessies vragen we je wel om vooraf in te schrijven. Klik op het evenement van je keuze en je vindt alle praktische informatie terug.