We komen naar je toe:
Kalender demodagen en infosessies 2017

Oudere persoon met pc met grote schermweergaveElk jaar tonen we op demodagen en infosessies de allerbeste producten uit ons gamma. De kalender staat nu online.

Demodagen voor mensen met verminderd zicht

Op onze demodagen kun je zowel splinternieuwe als goed vertrouwde hulpmiddelen zelf uitproberen, en je ontvangt er persoonlijk advies van onze consulenten.

We komen naar alle provincies, op verschillende data: check de lijst op www.sensotec.be/demodagen.

Deze demodagen zijn bedoeld voor mensen met verminderd zicht, maar op sommige demodagen (Jabbeke en Jambes) vind je ook het aanbod voor mensen met dyslexie.

Dyslexie: infosessies maart  - schrijf je nu in

Software voor dyslexie en andere lees-, leer- en taalproblemen

schoolmeisje werkt op de laptopIn maart tonen we tijdens een reeks infosessies de belangrijkste programma’s uit ons aanbod voor dyslexie en andere leer- en taalproblemen:

  • Lezergame: educatieve games voor beginnende lezers en kinderen met dyslexie. Nieuw!
  • Alinea: geavanceerde compenserende software + Alinea App: scannen en lezen met iPhone of iPad. Nieuw!
  • Kurzweil 3000: de meest complete compenserende software.
  • WoDy: sprekende corrigerende woordvoorspeller.

Deze infosessies zijn bedoeld voor ouders, begeleiders, leerkrachten, therapeuten, werkgevers, … van iedereen die te maken heeft met dyslexie, dysorthografie of andere lees-, schrijf- en taalproblemen.

Deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan op www.sensotec.be/infosessies

ZieZo-Vlaanderen

logo ZieZo-Vlaanderen

Vraag je gratis inkomkaart

Op 10 en 11 maart heten we je van harte welkom op onze stand op ZieZo-Vlaanderen, het grote totaal-event voor mensen met een visuele beperking en hun omgeving. Deze beurs in Antwerpen brengt alle leveranciers en organisaties van hulpverlening voor mensen met verminderd zicht samen. Natuurlijk zullen wij er niet ontbreken!

Heb je al een toegangskaart? Geef je gegevens door, dan sturen wij je een gratis toegangskaart toe.

Alle data in één agenda

Wil je een overzicht van alle demodagen, infosessies en beurzen waar je ons kunt ontmoeten? Klik dan op de knop Agenda in de linkerkolom van onze nieuwsberichten of surf meteen naar www.sensotec.be/agenda. Je vindt er alle data en plaatsen terug.

Voor de demodagen en de meeste beurzen en evenementen hoef je je niet vooraf aan te melden, voor workshops en infosessies vragen we je wel om vooraf in te schrijven. Klik op het evenement van je keuze en je vindt alle praktische informatie terug.

Webshopactie februari

Daylight TableTop loeplamp

-15% op alle verlichte loepen en Daylight loeplampen

Met een loep en de juiste verlichting slaag je erin om details veel beter te zien en geef je je ogen rust. Ideaal voor fijn werk en hobby!

Tot eind februari krijg je op al je bestellingen van verlichte loepen en Daylight loeplampen via de webshop een korting van 15%.

De loepen en lampen in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit, een weldaad voor je ogen!

KNFB Reader: scannen en lezen

De kracht van digitale fotografie, gekoppeld aan de moderne mobiele software: onze scan- en lees-app, ontworpen voor blinde en slechtziende personen, geeft je sneller en efficiënter dan ooit toegang tot gedrukte teksten.

Download de KNFB Reader in de App Store en op Google Play:

Download de KNFB Reader in de App Store  Get it on Google Play

Meer over de KNFB Reader op www.knfbreader.com, Facebook en Twitter.