Kurzweil 3000: versie 15 is uit!

Update en nieuwe functies, en een facelift voor de Windows-versie

Versie 15 van Kurzweil 3000 is uit, zowel voor Windows als Mac!Kurzweil 3000 v15 is uit

Beide versies kregen er een pak nieuwe functies bij, zoals spellingcontrole in kleef- en tekstnotities, tekst doorhalen of ondersteuning voor Google Drive.

De Windows-versie kreeg er een gloednieuwe, zeer intuïtieve gebruikersomgeving bovenop. De Mac-versie kan nu ook gebruik maken van de screenshot-lezer.

De meest geavanceerde en complete dyslexiesoftware

Kurzweil 3000 is en blijft het meest complete compenserende softwarepakket voor iedereen met een lees-, schrijf- of leerprobleem, zoals dyslexie.

K3000 helpt je bij het lezen, schrijven en studeren, en ondersteunt ook het begrijpend lezen, het leren van vreemde talen en het Nederlands als tweede taal.

Heel wat scholen en centra gebruiken Kurzweil 3000, op alle onderwijs- en begeleidingsniveaus.

Duo-event: kom naar Jabbeke op 1 of 2 oktober

Twee top- evenementen op één weekend, twee verschillende programma's: op zaterdag geven onze consulenten je persoonlijk advies, op zondag is iedereen welkom voor een kijkje achter de schermen. Kies je datum (of kom naar allebei!) en bezoek ons kantoor in Jabbeke :

1 oktober : Demodag met persoonlijk advies

Voor wie? Iedereen die te maken heeft met verminderd zicht, dyslexie of een ander lees-, schrijf- of leerprobleem. Ook familieleden, vrienden, geïnteresseerden zijn welkom.

Wat kun je doen? Tijdens deze traditionele demodag tonen we de gekende en nieuwe hulpmiddelen. Onze consulenten adviseren je over het hulpmiddel dat het best bij jou past.

Advies? Informatie en persoonlijk advies voor jouw situatie thuis, op school of op het werk.

Wanneer? Zaterdag 1 oktober 2016 van 10u tot 17u

2 oktober : Open Bedrijvendag met een blik achter de schermen

Open Bedrijvendag: wij zijn er klaar voor! Bekijk het filmpjeVoor wie? Iedereen, jong en oud, die benieuwd is naar wat we bij Sensotec eigenlijk allemaal doen.

Wat kun je doen? Op Open Bedrijvendag krijg je een boeiende rondleiding door ons prachtige gebouw en maak je kennis met de software en toestellen die we ontwikkelen en verdelen. Met sneak previews en een ervaringsparcours!

Advies? Nood aan meer info of advies? Wij noteren je gegevens en nemen contact met je op.

Wanneer? Zondag 2 oktober 2016 van 10u tot 17u

Bekijk het filmpje waarin we je van harte uitnodigen.

Terug naar school? Korting op dyslexiesoftware!

Nu tijdelijk actieprijs voor Kurzweil 3000 en combipakket met WoDy

Koop je nu een individuele Kurzweil 3000 licentie, dan krijg je nu tijdelijk een aantrekkelijke korting van 10% op de gewone prijs.

Wil je de beste lees- en schrijfhulpmiddelen in één pakket combineren? Kies dan voor het combipakket van Kurzweil 3000 met WoDy, nu aan de actieprijs van 999 €.

Septemberactie op de webshop: -15% op leeslampen

Daylight Slimline leeslampDe dagen worden korter en je zit meer achter je bureau. Dan is een goede leeslamp geen overbodige luxe!

VVan nu tot eind september krijg je een directe korting van 15% op je aankoop van een leeslamp op webshop.sensotec.be.

Onze geselecteerde lampen met daglicht geven een verminderde schittering en een beter beeld. Zo kun je langer lezen, schrijven en werken met minder vermoeidheidsverschijnselen./p>

Ontdek ons nieuwe assortiment loepen

De draagbare loepen Ruby 7 HD, Candy 4 HD en 5 HD of de MagniLink loepen: ontdek ze tijdens onze demodagen of contacteer ons voor een afspraak om ze zelf uit te proberen.

 Ruby 7 HD: Draagbare loep met kantelbare camera

Met de draagbare Ruby 7 HD

kun je makkelijk lezen en details bekijken. Het 7” scherm kan een grote hoeveelheid tekst weergeven en vergroot tot 24 keer.

Candy 5 HDMagniLink: veelzijdige beeldschermloepen

MagniLink loepen zijn gemakkelijk en snel aan te sluiten, licht en bruikbaar in verschillende situaties.

Ontdek het modulaire systeem van MagniLink Vision, de MagniLink S die je op computer of monitor kunt aansluiten, de opvouwbare MagniLink Zip, of de MagniLink Pro, het complete syteem voor een toegankelijke werkplek.

Candy 4 et 5 HD : de nieuwste hightech loepen in zakformaat

De nieuwe Candy HD is een lichtgewicht handloep die alles haarscherp vergroot op een contrastrijk beeld. Makkelijk overal mee te nemen én voorzien van leesstandaard.

Kies tussen de Candy 4 HD II en de Candy 5 HD II.

KNFB Reader 2.7: scan en lees met je smartphone

Android-versie nu tijdelijk aan sterk verlaagde prijs op Google Play!

KNFB Reader : screenshot van Russische user interfaceNu met nieuwe talen, waaronder Russisch

De KNFB Reader voor iOS en voor Android is nu beschikbaar in nieuwe talen: de tekstherkenning kan nu ook in het Bulgaars, Tsjechisch, Ests, Grieks, Oekraïens en Russisch. Ook de gebruikersinterface is in het Russisch beschikbaar.

Met de KNFB Reader kun je als blinde of slechtziende overal waar je maar wil teksten scannen en voorlezen.

Beste testresultaten van Stiftung Warentest

In een vergelijkende test van apps voor blinden en slechtzienden van het Duitse consumentenmagazine Stiftung Warentest wordt de KNFB Reader geprezen als enige app die op alle vlakken van de test het resultaat 'hoog' verkrijgt.

Lees alle details van de test en het persbericht over de publicatie op de website van test.de.

Download de KNFB Reader in de App Store en op Google Play:

Download de KNFB Reader in de App Store  Get it on Google Play

Meer over de KNFB Reader op www.knfbreader.com, Facebook en Twitter.