Welke oplossing past bij jou?

Vind de weg in de hulpmiddelen

Wij ontwikkelen, produceren en verdelen hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking en mensen met dyslexie of andere lees- en leerproblemen.

We wijzen je met plezier de weg!

Gratis voorleessoftware

Lees alle informatie die momenteel gekend is over de gratis voorleessoftware in dit nieuwsberichtje

KNFB Reader

Versie 2.8 voor iOS en Android: scan en lees nog meer talen

De KNFB Reader is onze efficiënte tekstherkennings- en voorlees-app, ontworpen voor blinde en slechtziende personen.

KNFB Reader logoVanaf versie 2.8 leest de KNFB Reader voor iOS en voor Android ook in deze nieuwe herkenningstalen: Japans, Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Afrikaans, Albanees, Kroatisch, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Roemeens, Servisch (Latijns alfabet), Slovaaks, Sloveens.

Download de KNFB Reader voor iOS en voor Android

Download de KNFB Reader in de App Store  Get it on Google Play

Download de KNFB Reader voor Windows 10

 Download KNFB Reader voor Windows 10

Meerdere toestellen en platformen? KNFB Reader Enterprise

Wil je de app op meerdere toestellen gebruiken? Dan kun je met een KNFB Reader Enterprise licentie de KNFB Reader activeren op 2, 3 of 4 toestellen, ongeacht het besturingssysteem.

Lezergame: nu in de App Store en op Google Play

Lezergame logoLeestraining met educatieve games voor aanvankelijke lezers en kinderen die vastlopen in het leesproces

Lezergame is een leestraining die je flexibel kunt inzetten bij zowel kinderen die zijn vastgelopen in het leesproces als bij aanvankelijke lezers.

Het totaalpakket omvat leesboeken, educatieve games en oefenmappen.

Het educatief concept is van Martine Ceyssens, de educatieve games zijn van de hand van Sensotec, terwijl de boekjes en oefenmappen door Abimo verzorgd worden.

Vanaf nu kun je Lezergame downloaden in de App Store voor iPhone of iPad en op Google Play voor Android

 

Download Lezergame in de App Store  Download Lezergame op Google Play

Schermlezer Window-Eyes stopt en stapt over naar JAWS

Jaws schermuitleesprogramma

Ai Squared deelde mee dat het Window-Eyes niet verder ontwikkelt en per direct stopt met de verkoop van dit programma. Window-Eyes is een schermuitleesprogramma voor Windows waarmee blinden en slechtzienden toegang krijgen tot de computer.

Het programma blijft verder functioneren, maar kan bij volgende updates van het Windows besturingssysteem aan functionaliteit inboeten. Om zijn klanten niet in de kou te laten staan, biedt Ai Squared hen aan om aan zeer voordelige voorwaarden naar JAWS/a> over te stappen. In België kun je daarvoor terecht bij Sensotec.

Deze overstap is mogelijk tot eind juli 2017. Neem tijdig contact op met onze dienst. 

Gratis upgrade naar JAWS mogelijk

In sommige gevallen kan Sensotec de upgrade naar JAWS gratis uitvoeren. Om te weten voor welke upgrade je in aanmerking komt en aan welke voorwaarden, nneem je contact op met het salesteam van Sensotec.

Kalender demodagen en infosessies 2017

Oudere persoon met pc met grote schermweergaveElk jaar tonen we op demodagen en infosessies de allerbeste producten uit ons gamma.

Demodagen voor mensen met verminderd zicht

Op onze demodagen kun je zowel splinternieuwe als goed vertrouwde hulpmiddelen zelf uitproberen, en je ontvangt er persoonlijk advies van onze consulenten.

JJe vindt alle locaties en data terug op www.sensotec.be/demodagen.

Alle data in één agenda

Wil je een overzicht van alle demodagen, infosessies en beurzen waar je ons kunt ontmoeten? Klik dan op de knop Agenda in de linkerkolom van onze nieuwsberichten of surf meteen naar www.sensotec.be/agenda. Je vindt er alle data en plaatsen terug. /p>

Voor de demodagen en de meeste beurzen en evenementen hoef je je niet vooraf aan te melden, voor workshops en infosessies vragen we je wel om vooraf in te schrijven. Klik op het evenement van je keuze en je vindt alle praktische informatie terug.