Sensotec PRO-dag: hét evenement voor dyslexieprofessionals

logo Lezergame

Op 16 mei presenteren experten samen met onze consulenten de software Lezergame en Alinea. Met deze nieuwe programma's wordt lees- en leerondersteuning op een attractieve maar goed onderbouwde manier aan de gebruiker aangeboden.

Deze PRO-dag is bedoeld voor iedereen die instaat voor de professionele begeleiding van kinderen met lees-, schrijf en/of taalproblemen.

Van professionals voor professionals

De PRO-dag wordt verzorgd door Martine Ceyssens en Liesbeth Breynaert, twee experten uit de sector, samen met de consulenten van Sensotec.

Alinea

Nu online inschrijven voor de PRO-dag.

Deelname aan de PRO-dag is gratis maar inschrijven is noodzakelijk en is voorbehouden voor professionelen.

We komen naar je toe: demodag op 29 april in Brussel

Demodag voor mensen met verminderd zicht

Oudere persoon met pc met grote schermweergave

Op 29 april verwelkomen we in Brussel iedereen die geïnteresseerd is in onze producten en dienstverlening voor mensen met verminderd zicht: blinden, slechtzienden, mensen die door leeftijd, ziekte of een andere oorzaak niet meer voldoende hebben aan een bril om nog te kunnen lezen of details te zien.

Je kunt er hulpmiddelen zelf uitproberen, en je ontvangt er persoonlijk advies van onze consulenten.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 29 april doorlopend van 10.30u tot 16.30u, vrije toegang

Waar: Zaal "Le Saint-Pierre" te Brussel, Sint-Pieters-Woluwe

Adres: Jean Deraeckstraat 25, 1150 Brussel

Wegbeschrijving: Bereken je wegbeschrijving online op de website Out

Sensotec neemt Online Daisy over van Pyxima NV

(Online) Naar boeken, kranten en tijdschriften luisteren

Online Daisy

Sensotec neemt per 31 maart 2017 het volledige Online Daisy platform (www.online-daisy.com/) over van Pyxima NV. Pyxima is eveneens Belgisch en wenst zich vanaf nu te focussen op zijn technologische oplossingen voor de ouderenzorg.

Online luisterlezen is wereldwijd een sterk groeiende markt, zeker voor blinden, slechtzienden, anderstaligen en mensen met dyslexie. Wie wil luisterlezen, komt bijna onvermijdelijk bij Europees marktleider Online Daisy uit. Het softwareplatform brengt de boeken, kranten of tijdschriften rechtstreeks naar je computer, tablet, smartphone of naar de speciaal voor dit doel ontwikkelde DAISY players.

Op dit moment is Online Daisy niet alleen in België (via www.anderslezen.be) , maar ook in Zweden, Finland en Noorwegen marktleider, met zo'n 150.000 actieve gebruikers.

Meer over deze overname

Doro 820 Mini Claria

Lentekorting op de webshop

-10% op onze selectie

Ook in april hebben we een frisse kortingsactie voor jou in petto.

De hele maand krijg je in onze webshop 10% korting op deze selectie van toestellen voor mensen met verminderd zicht:

  • Doro 820 mini Claria: dit gebruiksvriendelijke toestel biedt de typische functies van een smartphone, maar de Claria-technologie maakt van dit toestel de perfecte partner voor blinden en slechtzienden.
  • SmartVision Lite: volledig toegankelijke smartphone dankzij zijn unieke en hybride gebruikersinterface die je op 3 manieren kan gebruiken: via aanraakscherm, via spraakherkenning en via een fysiek toetsenbord.
  • Foxy Reader: een sprekende lezer van labels, tags en speelkaarten, die tegelijk dient als MP3-speler en -recorder. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om de juiste voorwerpen, kledij, of de verpakking ervan terug te vinden

We komen naar je toe:
Kalender demodagen en infosessies 2017

Elk jaar tonen we op demodagen en infosessies de allerbeste producten uit ons gamma. De kalender staat nu online.

Demodagen voor mensen met verminderd zicht

Oudere persoon met pc met grote schermweergave

Op onze demodagen kun je zowel splinternieuwe als goed vertrouwde hulpmiddelen zelf uitproberen, en je ontvangt er persoonlijk advies van onze consulenten.

We komen naar alle provincies, op verschillende data: check de lijst op www.sensotec.be/demodagen.

Deze demodagen zijn bedoeld voor mensen met verminderd zicht, maar op sommige demodagen (Jabbeke en Jambes) vind je ook het aanbod voor mensen met dyslexie.

Alle data in één agenda

Wil je een overzicht van alle demodagen, infosessies en beurzen waar je ons kunt ontmoeten? Klik dan op de knop Agenda in de linkerkolom van onze nieuwsberichten of surf meteen naar www.sensotec.be/agenda. Je vindt er alle data en plaatsen terug.

Voor de demodagen en de meeste beurzen en evenementen hoef je je niet vooraf aan te melden, voor workshops en infosessies vragen we je wel om vooraf in te schrijven. Klik op het evenement van je keuze en je vindt alle praktische informatie terug.