Dyslexie: infosessies maart  - schrijf je nu in

Software voor dyslexie en andere lees-, leer- en taalproblemen

schoolmeisje werkt op de laptopIn maart tonen we tijdens een reeks infosessies de belangrijkste programma’s uit ons aanbod voor dyslexie en andere leer- en taalproblemen:

  • Lezergame: educatieve games voor beginnende lezers en kinderen met dyslexie. Nieuw!
  • Alinea: geavanceerde compenserende software + Alinea App: scannen en lezen met iPhone of iPad. Nieuw!
  • Kurzweil 3000: de meest complete compenserende software.
  • WoDy: sprekende corrigerende woordvoorspeller.

Deze infosessies zijn bedoeld voor ouders, begeleiders, leerkrachten, therapeuten, werkgevers, … van iedereen die te maken heeft met dyslexie, dysorthografie of andere lees-, schrijf- en taalproblemen.

Deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan op www.sensotec.be/infosessies

Webshopactie maart

Snow handloep aan € 950,00 ipv € 1.199,00

Snow draagbare loep, nu verkrijgbaar met korting

De Zoomax Snow 7 HD is zeer eenvoudig in gebruik en maakt het je mogelijk om zowel dichtbij als in de verte te kijken en lezen.

-10% op de HumanWare Daisyspelers

Daisy is de naam van het standaardformaat voor luisterboeken voor personen met een leesbeperking. Met een Daisy-speler kun je de boeken lezen en erdoor bladeren van zin naar zin, van bladzijde naar bladzijde en van hoofdstuk naar hoofdstuk.

Bestel je tussen nu en 31 maart een Victor Reader Daisy-speler op onze webshop, dan geniet je van 10% directe korting op je bestelling.

We komen naar je toe:
Kalender demodagen en infosessies 2017

Oudere persoon met pc met grote schermweergaveElk jaar tonen we op demodagen en infosessies de allerbeste producten uit ons gamma. De kalender staat nu online.

Demodagen voor mensen met verminderd zicht

Op onze demodagen kun je zowel splinternieuwe als goed vertrouwde hulpmiddelen zelf uitproberen, en je ontvangt er persoonlijk advies van onze consulenten.

We komen naar alle provincies, op verschillende data: check de lijst op www.sensotec.be/demodagen.

Deze demodagen zijn bedoeld voor mensen met verminderd zicht, maar op sommige demodagen (Jabbeke en Jambes) vind je ook het aanbod voor mensen met dyslexie.

Alle data in één agenda

Wil je een overzicht van alle demodagen, infosessies en beurzen waar je ons kunt ontmoeten? Klik dan op de knop Agenda in de linkerkolom van onze nieuwsberichten of surf meteen naar www.sensotec.be/agenda. Je vindt er alle data en plaatsen terug.

Voor de demodagen en de meeste beurzen en evenementen hoef je je niet vooraf aan te melden, voor workshops en infosessies vragen we je wel om vooraf in te schrijven. Klik op het evenement van je keuze en je vindt alle praktische informatie terug.

Vacatures

Blijf op de hoogte

Kom meteen het nieuws te weten over onze producten, activiteiten en software-updates: